Halvanden Mands Seng

Tilbud

Bambus sengetøj 140×200 cm – Brown – Norø

299.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8807600194050019 Kategori:

Oplev den bedste komfort med bambussengetøj fra Norø. Kombinationen af bomuld og bambus giver dette sengetøj en blød og smidig overflade, som leder tankerne hen på den fineste silke. Sengetøjet er satin vævet med fine tråde af 60% bomuld og 40% Bambus, med en tread count 300. Dynebetræk og pudebetræk er lukket med lynlås, derudover har pudebetrækket en dekorativ spejlkant.
Uimodståelig blødhed
Hvem drømmer ikke om at have følelsen af, at sove under en sky? Det høje antal tråde og satinvævningen skaber et sengesæt, som er ekstra blødt, samtidig med at det er kraftigt og slidstærkt. Bambus linned har dermed en utrolig blødhed, der gør det helt uimodståeligt at kravle ned i sengen om aftenen.
Gå i seng med ro i sindet
Sengen er et sted, hvor vi bruger meget af vores tid. Derfor skal kvaliteten af det, vi sover med være i orden, så vi kan sove med god samvittighed. Derfor tilbyder vi udelukkende sengesæt, der er af bedste kvalitet og fremstillet af Oeko-Tex certificerede tekstiler, så du kan være sikker på, at dit sengesæt er produceret under ordentlige forhold uden skadelige kemikalier.
Nemt og praktisk
Hvorfor skal det være besværligt at lægge nyt sengetøj på? Det behøver det heller ikke at være! Vores lækre sengesæt er nemlig med lynlås lukning, der gør det nemt og praktisk at rede sengen og sikrer at dynen bliver i dynebetrækket hele natten.
Hvorfor vælge sengetøj med bambus?
Bambus føles blødt som silke og er temperaturregulerende, hvilket gør at du opnår en dybere søvn med optimal kropstemperatur. Bambus er 2-3 gange mere væske absorberende end bomuld og grundet de hule fibre tørrer det meget hurtigere op. Bambusfibre er fra naturens side antibakteriel og holder derfor bakterier og dårlig lugt væk.