Halvanden Mands Seng

Tilbud

Boxlagen 140×200 cm – Percale – Cool feel – hvid – ProSleep

179.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8807602088472537 Kategori:

Vores Percale vævede boxlagen 140×200 cm er vævet, udelukket med fine tråde af 100% bomuld, hvilket giver en kølende, glat og slidstærk overflade. Lagnerne passer perfekt til boksmadrasser eller springmadrasser som er mellem 20 – 30 cm høje. Kraftige elastikker i hjørnerne holder lagnet fast, så det altid fremstår flot og glat. Hvide lagner vil nok altid være populære, ligesom et lagen 140×200 cm også altid vil være en fast del af vores sortiment.
Luksus til soveværelset
Vores luksus faconlagner er syet af de bedste materialer, så du kan få det bedste ud af din seng og opnå den helt perfekte søvn. Lagnerne passer perfekt til boxmadrasser og springmadrasser og holdes på madrassen med kraftige elastikker i hjørnerne, så det altid vil fremstå glat og flot på sengen.
Sundt for krop og sjæl
Sengen er et sted, hvor vi bruger meget af vores liv. Derfor skal kvaliteten af det, vi sover på også være i orden, så vi kan sove med ro i sindet. Derfor sælger vi udelukkende lagner, der er af bedste kvalitet i 100% bomuld fremstillet af Oeko-Tex certificerede tekstiler, så du kan være sikker på, at dit lagen er produceret under ordentlige forhold uden skadelige kemikalier.
Behagelig kølig overflade
Disse kølende Percale lagner er udviklet på opfordring af vores kunder. Resultatet er et boxlagen som ikke er helt så blød og smidig som satin-lagnerne, men til gengæld har en behagelig kølig overflade. Lagnerne er syet, så de ligger perfekt på sengen uden irriterende folder. Et perfekt faconlagen til sommeren eller dig, der elsker at kravle i en kølig seng.
Udviklet af os, godkendt af jer
Vi har udviklet vores lagen sortiment med henblik på at du får den bedste kvalitet for pengene. Over 100.000 danskere sover allerede med ProSleep produkter og flere kommer til hver dag. Hos SoveLand kender vi værdien af god søvn, derfor er vi særligt stolte af vores lagen sortiment, hvor kvalitets materialer forvandles til produkter, med optimal komfort.
Hvorfor vælge lagner fra Soveland?
Lagner i topkvalitet til lavpris er vores største force! Derfor har vi nøje udvalgt vores store sortiment af lagner, så der er lidt til enhver seng og ethvert behov, i den kvalitet vi finder allerbedst. Vores lagner har perfekt pasform! Det er uanset, hvilken type lagen, du vælger. Vælger du et lagen fra Soveland, får du et blødt og smidigt lagen, der ligger glat på sengen.