Halvanden Mands Seng

Kapok 140×200 – Helårsdyne

2,490.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 8808301027751983 Kategori:

Generelt
Varmegrad: Lun.
Allergivenlig qua det naturlige fyld samt bolster.
Økologisk dyne.

Materialer
Materiale: 100 % økologisk kapok (naturfiber).
Bolster: 100 % økologisk bomuld.

Vedligeholdelse
Det anbefales at tørretumble dynen i 30-40 minutter hver 2. måned for at holde den luftig og blød.
Kan vaskes ved op til 60 grader – undgå helst brug af skyldemiddel.
Det anbefales at vaske med stærk centrifugering.
%%%
Kort om Kapok
Kapokfiber indeholder 80 % luft og er 8 gange lettere end bomuld. Den absorberede luft i fiberkernen gør kapokken enormt isolerende og varmeregulerende.
Det er umuligt for mider og husstøvmider at leve i kapok qua et bitterstof, der af naturlige årsager findes i materialet.
Kapok er naturligt og økologisk – samt forarbejdet og produceret uden nogen former for brug af pesticider eller insektmidler.
Den lette fiberstruktur gør kapok til verdens mest åndbare naturfiber.
Vores kapok dyne er et fantastisk alternativ til de klassiske fjer- og dundyner. Med denne dyne får du en økologisk dyne fyldt med den den lette naturfibre, Kapok.
Kapok stammer fra frøbælgene på kapok træet, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Den naturlige fibre er særligt kendetegnet ved dens utrolige lethed, der gør den oplagt som materiale til brug i dyner, da materialets luftholdige struktur gør kapokfiberen enormt temperaturregulerende. Dette betyder, at du med vores kapok dyne altid vil opleve en behagelig temperatur, når du sover – både i de kolde vintermåneder og de varme sommernætter – netop fordi materialet tilpasser sig og regulerer isoleringsgraden alt efter temperaturen. Den termoregulerende effekt styrkes yderligere af kapokkens hydrofobiske evne til ikke at optage væske; sved m.m. vil altså ikke optages i dynen, men i stedet ledes væk fra kroppen og sengen, således du natten igennem vil opleve at dynen føles tør, luftig og behagelig.
Ikke nok med at fyldet er 100 % økologisk og naturligt så er det bløde bolster omkring dynen udarbejdet i 100 % økologisk GOTS certificeret ubehandlet bomuld. GOTS certificeringen er din sikkerhed for at der hverken er brugt pesticider gennem dyrkningen af bomulden eller kemikalier i forbindelse med forarbejdningen af bomuldsbolsteret.
Allergivenlig dyne
Kapok er som sagt væskeafvisende, hvorfor sved m.m. ikke kan ophobe sig i dynen, hvilket gør det umuligt for bl.a. husstøvmider at leve i dynen. Husstøvmider har således brug for et fugtigt klima for at overleve – med vores kapok dyne slipper du for denne bekymring, da det konstant tørre og luftige miljø som sagt forhindrer husstøvmider i at leve i dynen. Herudover indeholder kapok et bitterstof, der ligeledes gør dynen modstandsdygtig overfor andre mider.
Vær venligst opmærksom på at vores kapok dyner syes og fyldes i hånden. Derfor kan fyld m.m. varierer fra produkt til produkt, da materialet er umuligt at masseproducere.